Пријавете кражба

Почитувани, ве молиме вашите информации да ги внесете во формуларот подолу. Тие ќе бидат внимателно разгледани и ќе бидат третирани како доверливи. Пријавата може да биде и анонимна.

Со почит,
Електродистрибуција ДООЕЛ Скопје* Задолжителни полиња